Verkiezingsavond 3 maart met Tweede Kamerlid Carola Schouten over financiën

Carola Schouten - Foto: Anne Paul Roukema / ChristenUniemaandag 17 februari 2014

De ChristenUnie organiseert op 3 maart a.s. een verkiezingsavond waar ook niet-leden welkom zijn. Carola Schouten is deze avond te gast.

Carola is financieel woordvoerder voor de ChristenUnie in de Tweede Kamer. Namens de partij is zij betrokken geweest bij de onderhandelingen met de coalitiepartijen en bij de diverse akkoorden die met de coalitie zijn gesloten.

Als financieel woordvoerder is Carola op de hoogte van de financiële situatie in onze gemeente. De Lansingerlandse fractie heeft met haar contact over de mogelijkheden om onze financiële problemen op te lossen. Carola is bovendien bekend met onze regio; zij woont in de buurgemeente Rotterdam. De verkiezingsavond op maandag 3 maart staat in het teken van de financiën. Tijdens de avond is er ruimte voor interactie en voor vragen vanuit de zaal. De verkiezingsavond wordt georganiseerd in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Het Baken in Bergschenhoek, Anthonie van Dijcklaan 1. 

« Terug

Reacties op 'Verkiezingsavond 3 maart met Tweede Kamerlid Carola Schouten over financiën'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 05:31
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014

december

november

september

juni

mei

april

maart

februari

januari