Blog

 1. earth-3289810_1280.jpg
  Paul Portret
  Door Paul Lieverse op 6 april 2023 om 23:09

  Jeuk bij "Lentekriebels"

  Eind maart ontstond ophef rond de ‘Week van de Lentekriebels’. Waar gaat het om en wat moeten we er als plaatselijke politieke beweging mee?

  Lees verder
 2. 8.png
  Door Sam van Egmond op 15 februari 2022 om 19:42

  L'enfer: hoe Stromae erover zong en hoe wij verlangen eruit te blijven

  "Alles waar ik ooit aan heb gedacht

  Ongelofelijk hoeveel anderen er ook al over hebben nagedacht

  Maar ondanks dat alles voel ik me helemaal alleen…"

  Lees verder
 3. Arjen Portret
  Door Arjen Hofman op 1 mei 2021 om 16:29

  Je hoefde maar één ding goed te doen

  Je kent het wel: organisaties die verzuimen om datgene goed te doen wat de kern van hun bedrijfsvoering is. Velen van ons maken mee dat er iets mis gaat bij het afsluiten van een nieuw energiecontract of dat je pakketje van een webshop niet aankomt doordat er een typfout in het etiket zit, terwijl jij het goed had opgegeven. Het zijn voorbeelden van fouten die gemaakt worden in organisaties die je doen denken: je hoefde maar één ding goed te doen…

  Lees verder
 4. Jurjen Portret
  Door Jurjen Dieleman op 21 december 2020 om 10:00

  De kracht van artikel 1 van de Grondwet

  “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

  Lees verder
 5. Vogel Annette.jpg
  Annette Portret
  Door Annette Molenaar op 2 juli 2020 om 09:00

  Vogels

  Horen jullie ook meer vogels dan anders? Ik ben blijkbaar niet de enige, het is zelfs nieuws geweest in de kranten en in het NOS-journaal. Komt vast doordat we nu vaker een ommetje maken om in beweging te blijven.  Wat een gezang en wat een prachtige geluiden. Des te beter hoorbaar doordat het stiller is op straat, ook al wordt het inmiddels weer drukker van in het begin van de corona-pandemie. En misschien merken de vogels dat de lucht schoner is. Minder vliegtuigen en minder uitlaatgassen bevallen mij ook prima.

  Lees verder