Raadsvergadering 19 december: Motie A13/16

Snelwegmaandag 23 december 2013

Ook onze fractie ziet met lede ogen aan dat de harde voorwaarden die door onze gemeente - samen met onder meer Rotterdam - zijn gesteld aan de aanleg van deze weg steeds meer als "eventueel in te vullen mogelijkheden waar we eens naar zullen kijken en wellicht meenemen" worden benoemd door de minister. De daadwerkelijke besluiten van het tracé moeten nog worden genomen en daar waar wij als raad dit positief kunnen beïnvloeden moeten - en mogen ! - we dit niet nalaten.

Het is dus goed met deze motie nogmaals dit signaal over de voorwaarde en niet de ambitie 'nuloptie' af te geven.  Op zich klinkt nuloptie overigens al minder ferm dan het in Lansingerland vaak gebezigde 'niet horen, niet zien en niet ruiken'...

We zijn ook content met de oproep tot het opzetten van een strategische agenda. Ook in de commissie hebben wij hier al meerdere keren om gevraagd. Helpt ons de besluitvorming in de gaten te houden en als hulpmiddel bij de contacten met onze fractie in de Tweede kamer waar we regelmatig dit dossier mee bespreken. Deze agenda is een samenspel tussen college en raad!

De motie is met unanieme stemmen aangenomen.

Gerard van der Beek

De complete motie is hieronder te downloaden.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
MOTIE A13A16_saldonul_19122013176,6 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Raadsvergadering 19 december: Motie A13/16'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

juni

mei

maart

februari

januari