Raadsvragen

zaterdag 02 februari 2013

André Nieuwlaat stelde in de raadsvergadering van 31 januari raadsvragen over de, door de vorst ontstane, slechte staat van de Edisonlaan in Bleiswijk. Lees hier de vragen en het antwoord van het college.

Geacht college,

 Door de vorst en de dooi van de laatste weken is het wegdek van de Edisonlaan te Bleiswijk ernstig beschadigd. Over een paar honderd meter zijn er een groot aantal gaten in het wegdek ontstaan. Bij één van de gaten staat al op het wegdek een waarschuwingspaal en moeten automobilisten slalommend hun weg vervolgen. Dit komt de verkeersveiligheid niet ten goede.

 De ChristenUnie heeft hierbij de volgende vragen.

  1.  Bent u op de hoogte dat het wegdek van de Edisonlaan te Bleiswijk ernstig beschadigd is en dat hierdoor de verkeersveiligheid in gevaar komt?
  2. Zo ja, op welke termijn gaat u de gaten van deze weg definitief dichten?
  3. Wanneer (de planning) wordt de Edison weer voorzien van een nieuwe toplaag zodat de asfaltweg weer helemaal in goede staat is?

 Namens de ChristenUnie

André Nieuwlaat


Verantwoordelijk wethouder Henk de Paepe antwoordde dat het wegdek van de Edisonlaan de volgende dag direct gerepareerd zou worden, zodat ook het verkeer weer veilig over de Edisonlaan kon gaan. Ook gaf hij aan dat in maart, als alle vorst echt voorbij is, zou worden gekeken naar de vorstschade aan de wegen. Aan de hand daarvan zou bepaald worden wanneer ook de Edisonlaan weer een nieuwe toplaag zal krijgen.

« Terug

Reacties op 'Raadsvragen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

juni

mei

maart

februari

januari