Openbare ledenvergadering 19 januari

gertjansegers_167x232maandag 12 januari 2015

Op 19 januari is er een ledenvergadering van ChristenUnie Lansingerland. Vanaf 20.00 uur zijn alle belangstellenden van harte welkom om een leerzame avond met Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers bij te wonen. Hij zal ons deze avond vertellen waarom Christelijke politiek van belang is voor de samenleving. De zaal van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Het Baken zal geopend zijn vanaf 19.45 uur.

Gert-Jan Segers groeide op in Leeuwarden en studeerde politicologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Veel Hoekenaren kennen Gert-Jan vanuit de tijd dat hij door zijn kerkelijke gemeente in Leiden en namens de Gereformeerde Zendingsbond uitgezonden werd naar Egypte.
Van 2008 tot 2013 was Segers directeur van het wetenschappelijk instituut van de ChristenUnie. In die functie wilde hij onder andere vanuit de ChristenUnie een bijdrage leveren aan het integratiedebat en de rol van moslims daarin. Nu is Gert-Jan Tweede Kamer lid voor de ChristenUnie. Hij zet zich onder andere in op het gebied van prostitutiebeleid en de bestrijding van mensenhandel.

Welkom vanaf 19.45 uur in 
Het Baken
Anthonie van Dijcklaan 1
2661 TP Bergschenhoek

« Terug

Reacties op 'Openbare ledenvergadering 19 januari'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari