Waardevol-lintje voor Fietsersbond

Waardevol actie fietsersbond.jpegdinsdag 05 februari 2019

Op maandag 4 februari heeft de ChristenUnie een zogeheten Waardevol-lintje uitgereikt aan de Fietsersbond in Lansingerland. Met dit lintje spreken we onze waardering uit voor het werk van de Fietsersbond in onze gemeente.

“Waardevol voor Lansingerland” was het thema van de ChristenUnie in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. In de maanden voor de verkiezingen zijn verschillende mensen en organisaties in Lansingerland bezocht en hebben zij het waardevol-lintje ontvangen. Hiermee laten wij zien dat we een organisatie of persoon waardevol vinden voor onze gemeente. Al deze mensen en organisaties leveren op hun een bijdrage aan onze gemeente. In 2019 zet de ChristenUnie in Lansingerland deze actie voort en verschillende lintjes worden uitgereikt.

De Fietsersbond ontving het eerste lintje van 2019, uit handen van ChristenUnie-raadslid Jurjen Dieleman en steunfractielid Leny van Leeuwen. Wat de ChristenUnie betreft doet de Fietsersbond enorm waardevol werk voor onze gemeente. Bij verschillende onderwerpen denkt de Fietsersbond mee, om de belangen van fietsers te behartigen en te zorgen dat Lansingerland een fietsvriendelijke gemeente is en blijft. Zo heeft de Fietsersbond in de afgelopen jaren meegewerkt aan de inventarisatie van verkeersonveilige punten in onze gemeente. Die inventarisatie zal in de komende periode leiden tot de aanpak van deze punten, zoals de rotondes aan de Boterdopseweg en Klapwijkseweg in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. De ChristenUnie in Lansingerland heeft grote waardering voor dit werk. Fietsen is gezond, duurzaam en daarmee goed voor mensen en voor onze gemeente. Het waardevol-lintje heeft de Fietsersbond dan ook meer dan verdiend! 

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari