Fiets mee met de ChristenUnie

ChristenUnie fietstocht oud bewerktmaandag 05 februari 2018

De ChristenUnie in Lansingerland heeft de waardevolle gewoonte om ieder jaar een fietstocht door de gemeente te organiseren. Op de fiets zie je tenslotte ontzettend veel van alles om je heen, een ideale manier dus om jaarlijks weer een stukje van de gemeente te verkennen!

Dit jaar vindt de fietstocht plaats op komende zaterdag 10 februari. Iedereen is van harte uitgenodigd om met de ChristenUnie een rondje door onze gemeente te fietsen. Dit jaar zal de fietstocht in het teken staan van kunst in de openbare ruimte. De tocht zal dan ook langs verschillende waardevolle stukjes cultuur leiden, die gewoon voor iedereen toegankelijk zijn.

De fietstocht start op 10 februari om 10 uur ’s ochtends bij het gemeentehuis. Daar zal de fietstocht rond 12 uur ook weer eindigen. Aanmelden vooraf is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten bij de groep! Wel is er een Facebook evenement aangemaakt waarvoor u zich kunt aanmelden. Mochten de weersomstandigheden op 10 februari slecht zijn, dan zal op deze website worden aangegeven of de fietstocht wel of niet doorgaat. 

« Terug

Reacties op 'Fiets mee met de ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.