Hoe staat het met het Hoekse Hout?

Hoeksekademaandag 24 april 2017

Tijdens de commissie Ruimte van 4 april stelde de ChristenUnie een rondvraag over de stand van zaken rondom voormalig restaurant het Hoekse Hout.

In mei 2014 werd het restaurant gesloten door toenmalig burgemeester Coos Rijsdijk, wegens problemen met de vergunning. Inmiddels staat dit restaurant, gelegen op een prachtige locatie in het Lage Bergse Bos, al weer drie jaar leeg. Reden voor de ChristenUnie om aan het college te vragen of er ontwikkelingen zijn rondom dit restaurant.
Namens het college antwoordde wethouder Abee dat het pand nog steeds in de verkoop staat bij de curator van het inmiddels failliete restaurant. Volgens het college zijn er echter verschillende ondernemers die interesse hebben in het vestigen van horeca op deze locatie. Het recreatieschap overlegt over de mogelijkheden op de locatie. Hopelijk leidt dit binnen afzienbare tijd tot koop van de locatie door een van de geïnteresseerden, zodat er weer horeca terug kan komen op deze prachtige locatie in het Lage Bergse Bos.

« Terug

Reacties op 'Hoe staat het met het Hoekse Hout?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2017

december

november

oktober

juli

juni

april

maart

februari