Gefeliciteerd!

woensdag 14 november 2012

Tymon de Weger is door de ChristenUnie voorgedragen als wethouder voor de gemeente Lansingerland. Daarmee wordt de vacature vervuld die ontstond door het plotselinge vertrek van Jan den Uil. Ik vind het een prestatie van formaat dat de partij er in zo korte tijd in geslaagd is om een opvolger te vinden. Dat is een felicitatie waard.

Die felicitatie richt ik natuurlijk ook aan de nieuwe wethouder. Het is al weer heel wat jaren geleden dat wen elkaar tegen kwamen in de Berkelse politiek. Er was toen een actieve afdeling van de jongerenafdeling die verbonden was met het GPV. Tymon was daar actief lid van. Nu wordt hij op een heel andere manier actief in de plaatselijke politiek. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zich weer snel thuis zal voelen.

Er is ook reden tot een felicitatie in de richting van de gemeente. Met het vertrek van Jan den Uil (die onlangs is teruggetreden vanwege alle gedoe rond zijn persoon) ontstond er een lastige situatie in het bestuur van de gemeente. Er is veel te doen op de dossiers die Jan onder zijn hoede had. Met de komst van De Weger kan dat werk weer opgepakt worden. Mede door zijn ruime bestuurlijke ervaring verwacht ik dat hij dat deskundig en betrokken gaat doen. En dat is goed voor de gemeente Lansingerland!

Huib van Leeuwen (voorzitter)

« Terug

Reacties op 'Gefeliciteerd!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012

december

november

oktober

juli

juni

mei

april

maart