ChristenUnie zet de schop in de grond

032 Arie Slob en Chris Schaapman starten graven tunnelwoensdag 23 februari 2011

Lansingerland – De fractie van de ChristenUnie verwelkomde maandag Arie Slob en Chris Schaapman in het gebouw van Rotta aan de Hoeksekade. Op deze locatie werden ze door de fractie geïnformeerd over de ruimtelijke ontwikkelingen in onze gemeente en werd hun gevraagd zich, elk op hun eigen positie, in te blijven zetten voor een zorgvuldige afweging en realisatie van plannen in onze omgeving.

Arie Slob vertegenwoordigt in de Tweede Kamer de ChristenUnie en Chris Schaapman is lijsttrekker bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten, volgende week woensdag.

Beiden bezochten met de lokale fractie een aantal ruimtelijke knelpunten, die in onze gemeente en in de gemeenteraad regelmatig onderwerp van gesprek zijn.

Als eerste werd de wens van de gemeente Lansingerland toegelicht voor de ondertunnelde versie van de A13-A16. Arie Slob en Chris Schaapman staken de handen uit de mouwen en maakten alvast een begin met de tunnel die ervoor moet zorgen dat de ontsluiting en doorstroming in onze regio verbetert, maar dat dat voor onze inwoners niet te ‘horen, zien en ruiken’ is. Verder werden ze onder andere ook uitvoerig bijgepraat over de HSL-perikelen in onze wijken, verkenden ze de bouwput van Bleizo en discussieerden ze over de kansen en mogelijkheden die Bleizo voor onze gemeente heeft.

De lokale fractie kijkt tevreden terug op het bezoek. ‘Het is goed om provinciale en landelijke politici op locatie de knelpunten te laten zien. Een beeld zegt soms meer dan in telefonisch contact en mailverkeer duidelijk gemaakt kan worden.’

En omdat een beeld soms meer zegt, kunt u hieronder kijken naar een foto-impressie van deze dag.

 

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie zet de schop in de grond'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.