Fietstocht zeer geslaagd !!

003  fietstocht 23 aug 2008maandag 25 augustus 2008

Afgelopen zaterdag 23 augustus organiseerde de fractie van de ChristenUnie een fietstocht door Lansingerland langs de diverse locaties waar ontwikkelingen op het gebied van groen, recreatie en bouw plaats vinden of gaan vinden. Onder de leiding van steunfractielid Jaap van Lien werden de fietsers ingelicht over dat wat er speelt in onze gemeente. De opkomst was zeer goed te noemen ! 

's Ochtends om 09:00 uur  verzamelden rond de dertig belangstellenden zich op de Landscheiding ter hoogte van de brandweerkazerne. Er bleek een klein misverstandje te bestaan over de exacte startplaats waardoor het heel even leek alsof de belangstelling miniem was.... Gelukkig was dit misverstand zo uit de wereld !

De route leidde via de Landscheiding, het voormalige Zwarte pad, de Bergschenhoekseweg, Wildersekade richting Grindweg, Bergse Bos, Hoekse Hout (koffie !!), Hoeksekade (oversteek bij Hulst Hallenbouw),  Kooilaan, Merenweg, Anthuriumweg, Landscheiding en het Berkelse dijkje. Voor een foto-impressie en een uitgebreider verslag en toelichting klik hier.

Voor het artikel in de Heraut van woensdag 3 september klik hier

 

« Terug

Reacties op 'Fietstocht zeer geslaagd !!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.