Titia

Titia Cnossen

Maak kennis met Titia Cnossen, de nummer tien op onze kandidatenlijst! Titia is 64 jaar oud, getrouwd, heeft drie kinderen, vier kleinzoons en woont in Berkel en Rodenrijs. Ze heeft zich zich bij onze fractie gevoegd sinds het vertrek van Ankie van Tatenhove en vervult sinds 1 november de taak van wethouder Gezondheid, Zorg & Welzijn, Jeugd & Onderwijs, Sport & Cultuur. In het verleden is Titia ook al wethouder geweest in de toenmalige gemeente Berkel en Rodenrijs en daarna in gemeente Woerden. Uiteindelijk is zij van 2012 tot 2021 burgermeester geweest van gemeente Woudenberg.

Voor Titia staat de aankomende raadsperiode in het teken van positieve gezondheid voor de burgers van Lansingerland. Haar politieke specialisatie is dan ook het domein van de samenleving. Titia wil zich inzetten voor een goed aanbod van cultuur en sport om het welzijn van de inwoners te verbeteren.

Titia heeft ook nog hobby’s! In haar vrije tijd gaat ze het liefst even naar het zwembad om een aantal baantjes te trekken en als het mooi weer is zwemt ze het liefst in de open lucht.

#SamenRechtDoen