Kiezers bedankt!

Kiezers bedankt
Kees-Willem Portret
Door Kees-Willem Markus op 23 maart 2018 om 23:52

Kiezers bedankt!

Vandaag is de definitieve uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt. In totaal hebben er 2432 inwoners op ons gestemd. Dit zijn er 222 meer dan 4 jaar geleden. Voor een partij als de ChristenUnie is dit een prima uitslag. Een uitslag om dankbaar voor te zijn.

Dankbaar naar u toe, die op ons heeft gestemd en ons dit groeiende vertrouwen heeft gegeven. Maar vooral ook dankbaar naar God, die ons ook de komende jaren weer de kans geeft om door ons geloof waardevol te zijn voor Lansingerland.

De afgelopen weken hebben we met elkaar een actieve campagne gevoerd. Een campagne die in het teken stond van alles wat waardevol is voor onze gemeente. Een campagne waarin we stil hebben gestaan bij onze inzet voor ouderen door het ouderenontbijt. Er oog was voor onze duurzame ideeën door de aandacht voor de fiets en voor voedselcampagne. Daarnaast hebben we met onze waardevol actie veel mensen gesproken. Deze en andere activiteiten maakten het een mooie campagne, extra mooi om dit samen met andere bevlogen medekandidaten te doen. Een campagne waarin we ons gesteund voelden door bemoedigende berichten van leden en door de wetenschap dat velen voor ons gebeden hebben.

De campagne is nu voorbij en de uitslag is bekend. Er breekt voor de fractie nu een nieuwe periode aan. Op de avond van de verkiezingsuitslag hebben we als bestuur, campagneteam en de top 10 van de lijst stil gestaan bij de gelijkenis van Jezus. Hierin vergelijkt hij ons werken met het blijven van de ranken in de Wijnstok. Het was een drukke periode die achter ons ligt en het wordt een drukke periode die voor ons ligt. Je vraagt je dan weleens af hoe houdt je dit vol. De vergelijking die Jezus maakt met de wijnstok en de ranken maakt ons duidelijk dat dat lukt als we in Jezus blijven. Dit doen we door te bidden en Zijn woord te lezen en zo zicht krijgen op wat God van ons vraagt om doen. Dit is nooit te veel en ook nooit te weinig. Het zijn de juiste dingen op het juiste moment omdat Hij werkt door ons heen. Hij geeft ons wat we nodig hebben om te werken in zijn Koninkrijk. Dat maakt dat we ons werk blij en ontspannen mogen doen.

Vanuit deze wetenschap gaan we de komende periode in. Daarbij weten we ons door u en uw gebed enorm gesteund. Hartelijk dank daarvoor!

Namens het campagneteam en de fractie.

Kees-Willem Markus