Bram Oostdijk versterkt CU fractie

Bram Oostdijk.pngdinsdag 05 maart 2024 20:01

Dag allen,

In de gemeenteraad van 1 februari 2024 ben ik geïnstalleerd als duo-raadslid voor de ChristenUnie. Het is de bedoeling dat ik onze fractievoorzitter, Kees-Willem Markus, ga ondersteunen in de commissie Algemeen Bestuur.

Nadat ik in het afgelopen halfjaar de fractievergaderingen al had bijgewoond als een soort toehoorder, heb ik eind vorig jaar de knoop doorgehakt en besloten om als duo-raadslid mee te gaan draaien. Ik ben al wel langer betrokken bij de ChristenUnie Lansingerland. In het verleden ben ik namelijk bestuurslid geweest en heb ik een rol gespeeld bij de voorbereiding van de verkiezingen. En nu dus aan tafel als duo-raadslid. Dat zal best even wennen zijn, maar ik kijk er wel naar uit. 

Waar ik tussen 2004 en 2019 gemeenteraden heb ondersteund als commissiegriffier en (plv) griffier, mag ik nu actief iets vinden van de onderwerpen die in de commissie en raad geagendeerd worden. Ik vind het leuk en interessant om mee te denken en te praten over allerlei zaken die aan de orde zijn in je eigen dorp en leefomgeving. Ik ga daarbij uiteraard m’n best doen om het geluid van de CU te laten doorklinken 😊

Dan nog iets over mezelf (voor degenen die mij nog niet kennen): ik ben 55 jaar oud en getrouwd met Margriet. Samen hebben we 4 kinderen en 1 kleindochter. Ik ben geboren en getogen in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) maar we wonen al in Bergschenhoek sinds 1998. Doordeweeks ben ik aan het werk voor het ministerie van OCW als secretaris i-domein. Mocht je me iets willen vragen of meegeven, doe dat gerust. Wellicht tot ziens!

« Terug